Wieler trainingen

Wat is sportvasten

Sportvasten van Fittergy is een unieke trainingsmethode om je lichaam een ‘switch’ van suiker- naar vetverbranding te laten maken. Door de specifieke combinatie van sporten, sapvasten en het gebruik van bepaalde voedingssupplementen worden je spieren en lever getraind in het verbruik van vet in plaats van suiker. Het resultaat voel en zie je al binnen 10 dagen. Dit resultaat kun je gemakkelijk vasthouden, mits je blijft sporten/bewegen. Sportvasten kan zowel in Enkhuizen als op een eigen locatie. Denk ook aan een bedrijfsuitje. 

Hoe ziet een Sportvasten kuur eruit?

Je begint met een intake door een Sportvasten Coach. Tijdens de intake wordt de hele kuur besproken en je buikomvang, gewicht en eventueel vetpercentage opgemeten. De voeding voor tijdens de kuur wordt besproken en het gebruik van de voedingssupplementen.

Tijdens het afbouwen van de voeding, het sapvasten en het opbouwen sport je dagelijks (cardio) minimaal 45 minuten in een bepaalde hartslagzone of met een bepaalde weerstand. Zo train je de opgeslagen suikers in je cellen weg. Je lichaam bereidt zich voor op een effectieve vetverbrandingsmodus.

Met behulp van stripjes meet je dagelijks in je urine of je reeds in de vetverbrandingszone zit. Als dit het geval is kun je langzaam je voeding weer opbouwen, eventueel in overleg met je coach.

Na 10 dagen is er een evaluatie consult met je coach. De resultaten worden gemeten en wordt er besproken hoe je de zogenaamde ‘Switch’ kunt vasthouden. Dit gebeurt aan de hand van de ‘Keep the Switch’ richtlijnen. 

Je voelt je nu veel energieker, fitter en slanker.

 

spinnrz outdoor

We hebben een op jou afgestemde trainingsopbouw van een beginner tot een pro! Je leert alles over hoe je moet rijden in een groep, de perfecte zit en de techniek van het wielrennen.

spinnrz mtb

We trainen op een leuke afwisselende en verassende wijze. De SpinnrZ MTB trainingen zijn er zowel voor de beginner als de gevorderde rijder. De training is gericht op technisch rijden. 

Baan Clinic

Altijd al de kick van baanwielrennen willen ervaren? SpinnrZ verzorgt een complete baan clinic op wens of afgestemd op de groep in Sportpaleis Alkmaar. 

 

SpinnrZ Outdoor Wielrennen West-Friesland Enkhuizen

Sportademhaling

Veel sporters hebben in rust al een te hoge ademhaling. Hierdoor kunnen zij niet het maximale uit de sport halen. Wij nemen je mee in jouw ademhalingspatroon

Scroll naar top