Sportvasten

SpinnrZ organiseert doorlopend SportVasten

Wat is sportvasten

Sportvasten van Fittergy is een unieke trainingsmethode om je lichaam een ‘switch’ van suiker- naar vetverbranding te laten maken. Door de specifieke combinatie van sporten, sapvasten en het gebruik van bepaalde voedingssupplementen worden je spieren en lever getraind in het verbruik van vet in plaats van suiker. Het resultaat voel en zie je al binnen 10 dagen. Dit resultaat kun je gemakkelijk vasthouden, mits je blijft sporten/bewegen.

Hoe ziet een Sportvasten kuur eruit?

Je begint met een intake door een Sportvasten Coach. Tijdens de intake wordt de hele kuur besproken en je buikomvang, gewicht en eventueel vetpercentage opgemeten. De voeding voor tijdens de kuur wordt besproken en het gebruik van de voedingssupplementen.

Tijdens het afbouwen van de voeding, het sapvasten en het opbouwen sport je dagelijks (cardio)  45 minuten in een bepaalde hartslagzone of met een bepaalde weerstand.

Zo train je de opgeslagen suikers in je cellen weg. Je lichaam bereidt zich voor op  een effectieve vetverbrandingsmodus.

Met behulp van stripjes meet je dagelijks in je urine of je reeds in de vetverbrandingszone zit. Als dit het geval is, kun je langzaam je voeding weer opbouwen, eventueel in overleg met je Coach.

Na 10 dagen is er een evaluatie consult met je Coach. De resultaten worden gemeten en wordt er besproken hoe je de zogenaamde ‘Switch’ kunt vasthouden. Dit gebeurt aan de hand van de ‘Keep the Switch’ richtlijnen.

Je voelt je nu veel energieker, fitter en bent slanker.

Voor meer informatie lees snel verder bij de pagina sportvasten.


Sportvasten is jouw kickstart

naar een gezondere levensstijl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Scroll naar top