Spinnrz Fietsweek&Trainingskampen

Wat is sportvasten

Sportvasten van Fittergy is een unieke trainingsmethode om je lichaam een ‘switch’ van suiker- naar vetverbranding te laten maken. Door de specifieke combinatie van sporten, sapvasten en het gebruik van bepaalde voedingssupplementen worden je spieren en lever getraind in het verbruik van vet in plaats van suiker. Het resultaat voel en zie je al binnen 10 dagen. Dit resultaat kun je gemakkelijk vasthouden, mits je blijft sporten/bewegen. Sportvasten kan zowel in Enkhuizen als op een eigen locatie. Denk ook aan een bedrijfsuitje. 

Hoe ziet een Sportvasten kuur eruit?

Je begint met een intake door een Sportvasten Coach. Tijdens de intake wordt de hele kuur besproken en je buikomvang, gewicht en eventueel vetpercentage opgemeten. De voeding voor tijdens de kuur wordt besproken en het gebruik van de voedingssupplementen.

Tijdens het afbouwen van de voeding, het sapvasten en het opbouwen sport je dagelijks (cardio) minimaal 45 minuten in een bepaalde hartslagzone of met een bepaalde weerstand. Zo train je de opgeslagen suikers in je cellen weg. Je lichaam bereidt zich voor op een effectieve vetverbrandingsmodus.

Met behulp van stripjes meet je dagelijks in je urine of je reeds in de vetverbrandingszone zit. Als dit het geval is kun je langzaam je voeding weer opbouwen, eventueel in overleg met je coach.

Na 10 dagen is er een evaluatie consult met je coach. De resultaten worden gemeten en wordt er besproken hoe je de zogenaamde ‘Switch’ kunt vasthouden. Dit gebeurt aan de hand van de ‘Keep the Switch’ richtlijnen. 

Je voelt je nu veel energieker, fitter en slanker.

 

Wanneer starten we

We starten regelmatig met een groep Sportvasters. Wil of ben je individueel? Dan kan je op elke dag starten bij SpinnrZ! Ook kan sportvasten op locatie of denk een een leuk bedrijfsuitje!

Het Sportvasten duurt 10 dagen.
De kosten van het Sportvasten bij SpinnrZ is € 295,00.
Een investering in jezelf die het echt waard is! 
SUCCES GEGARANDEERD!

Intake Sportvasten

Vooraf jou SportVasten  hebben we een intake gesprek waarin  alles uitlegt wordt over SportVasten en Spinning,  je krijgt meer informatie en kunt je vragen stellen. Je kunt je aanmelden voor deze informatie  door te mailen naar info@spinnrz.nl 

Ben je nog geen lid bij SpinnrZ dan kan je eventueel vóór het sportvasten alvast 3 proeflessen volgen voor maar €12,50  inclusief een persoonlijke wattage test. Je leert de werking van de spinningfiets en maak kennis met de trainingsmethodiek van de SpinnrZ FTP Trainingen

Inbegrepen

Gedurende deze 10 dagen ontvang je:
 • Het sportvasten pakket met supplementen (waaronder het metabolic switch poeder wat je dagelijks drinkt, vitamines, mineralen, vetzuren en urinestrips)
 • Het sportvasten boek inclusief uitleg
 • Het protocol wat betreft sportvasten aangepast aan jouw lichaam
 • Twee individuele consulten van de Sportvasten coach/diëtist vooraf en achteraf aan de kuur
 • De mogelijkheid om gedurende 10 dagen de  je Sportvasten coach te mailen/bellen/appen bij vragen
 • Voor en na het vasten wordt gemeten en gewogen
 • FTP test om het wattage te bepalen tijdens het fietsen en om zo in je meest effectieve zone te trainen.
 • 10 dagen dagelijks spinningles in de ochtend onder begeleiding (je mag ook op een ander tijdstip zelf komen fietsen als de vroege ochtend niet lukt).
 • Het Keep The Switch magazine
 • Keep The Switch sample (voor na de kuur)
 • De eerste drie maanden na je SportVasten voordelig de Fat-Burn Spinning blijven volgen
 • “After” SportVasten begeleiding

Waarom Sportvasten?

Twijfel je nog om deze 10-daagse Sportvastenkuur te volgen? Wij hebben 10 redenen op een rijtje gezet om jou te overtuigen om de switch te maken!

 1. Vasten versterkt het imuunsysteem
 2. Makkelijker in staat tot vetverbranding
 3. Vasten verbetert het spijsverterinssysteem
 4. Van Sportvasten krijg je meer energie
 5. Vasten verkleint de kans op ziekten
 6. Sportvasten vermindert inwendig buikvet
 7. Spieropbouw bevorderen en -afbraak tegengaan
 8. Verlies van overtollige kilo’s
 9. Anti-aging door Sportvasten
 10. Kickstart naar een gezondere leefstijl

spinnrz outdoor

We hebben een op jou afgestemde trainingsopbouw van een beginner tot een pro! Je leert alles over hoe je moet rijden in een groep, de perfecte zit en de techniek van het wielrennen.

spinnrz mtb

We trainen op een leuke afwisselende en verassende wijze. De SpinnrZ MTB trainingen zijn er zowel voor de beginner als de gevorderde rijder. De training is gericht op technisch rijden. 

Baan Clinic

Altijd al de kick van baanwielrennen willen ervaren? SpinnrZ verzorgt een complete baan clinic op wens of afgestemd op de groep in Sportpaleis Alkmaar. 

 

SpinnrZ Outdoor Wielrennen West-Friesland Enkhuizen

Sportademhaling

Veel sporters hebben in rust al een te hoge ademhaling. Hierdoor kunnen zij niet het maximale uit de sport halen. Wij nemen je mee in jouw ademhalingspatroon

Scroll naar boven
Scroll naar top