Spinnrz programma's

de leukste en populairste

sportprogramma's

SpinnrZ Sportvasten

Sportvasten van Fittergy is een unieke trainingsmethode om je lichaam een ‘switch’ van suiker- naar vetverbranding te laten maken. Door de specifieke combinatie van sporten, sapvasten en het gebruik van bepaalde voedingssupplementen worden je spieren en lever getraind in het verbruik van vet in plaats van suiker. Het resultaat voel en zie je al binnen 10 dagen. Dit resultaat kun je gemakkelijk vasthouden, mits je blijft sporten/bewegen. Sportvasten kan zowel in Enkhuizen als op een eigen locatie. Denk ook aan een bedrijfsuitje. 

Adem & Koude Training

Als ik wielren les aan het geven ben hoor ik heel veel mensen heel hoog in de ademhaling zitten. Ik noem dit een stress ademhaling. Ze fietsen dus niet efficiënt. Dat is niet zo vreemd hoor. Ik denk dat 75% niet op een efficiënte manier adem haalt. Zeker tijdens het sporten.

Welke sport je ook doet: als je sneller ademt dan nodig is of ’te hoog’ ademt verbruik je te veel energie en krijgt je systeem en dus je spieren te weinig zuurstof/brandstof. Het directe gevolg hiervan is verzuring van de spieren en je sportprestatie is niet meer vol te houden. Na een intensieve training heeft het lichaam 24 tot 30 uur nodig om te herstellen. Als je op maandagavond sport, zou je dus woensdagochtend weer op en top fit moeten zijn

SpinnrZ GO-FIT Programma

Tijdens dit 4-weekse GO-FIT programma zullen we ons gaan focussen op verschillende onderdelen die met een gezonde leefstijl te maken hebben. Zo pakken we aspecten van een gezonde leefstijl stap voor stap aan, zodat je die straks gemakkelijk kunt integreren in jouw eigen leefstijl en je zo de meest fitte en gezonde versie van jezelf kunt worden.

De onderdelen waar we tijdens dit programma mee werken zijn; bewegen, sporten (spinning), voeding, intermittent fasting, ontspanning, ademhaling en koude training. Je kunt kiezen voor een basis programma met voedingsadvies en training (spinning) en je kunt het indien gewenst aanvullen met Yoga en een Adem & Koude training.

Maandelijks kun jij dit programma volgen, gegeven door Spinnrz & Elements

Summer Bodies Are Made In Winter

  • Wil jij van je extra Kilootjes af ?
  • Wil jij in een goede conditie komen?
  • Wil jij sterker worden en letterlijk strakker in je vel zitten?
  • Wil jij meer weerstand opbouwen?
  • Wil jij gemotiveerd worden en je super gaan voelen?
  • Wil jij straks helemaal klaar zijn voor de zomer?
  • Wil jij ook in de leukste en modernste sportschool trainen?
  • Wil jij daarbij persoonlijke begeleiding krijgen?

Kom dan meedoen met het programma “Summer Bodies Are Made In Winter”

Scroll naar boven
Scroll naar top