Spinnrz Outdoor

Doe jij mee?

Doe jij mee?

De SpinnrZ Outdoor training is een training van april tot oktober. In zes maanden tijd trainen we naar gespierde benen en strakke billen, maar vooral naar een betere conditie! Je zult ook merken dat je beter in je vel gaat zitten. Dus, train jij met ons mee?! Of wil je in stijl mee trainen? Dan kan dat met een SpinnrZ wielrentenue!

Wielrennen voor iedereen

We hebben een op jou afgestemd trainingsschema van een beginner tot een pro! Tijdens de trainingen leer je over alles wat te maken heeft met wielrennen. Denk hierbij aan hoe je moet wielrennen in een groep, de perfecte zit voor op je racefiets en uiteraard de techniek van het wielrennen. Dit alles wordt stap voor stap aan je uitgelegd en daarna direct in de praktijk gebracht. Denk hierbij ook aan het overwinnen van je angsten tijdens het wielrennen.

Let op! Deze trainingen zijn erg gewild. In totaal bestaan de verschillende        ” level” groepen uit maximaal 25 personen per groep maar vol = vol.

 

Inhoud training

Tijdens de training richten we ons ook op hoe je veilig kan wielrennen in een groep. Denk hierbij ook aan de belangrijkste do en don’ts. We leren je hoe je ‘uit’ de wind kunt rijden, het ervaren van de kracht van een groep, het op de juiste manier nemen van de bocht maar ook met de juiste snelheid.

Daarnaast doen we ook aan intervaltrainingen om sterker te worden. Daarnaast doen we ook aan tijdritten van het leren verdelen van je kracht. En besteden we aandacht aan ademhalingsoefeningen, wat je vooral wel en/of niet moet eten tijdens een tocht. Als laatste geven we ook een basistraining over het technische gedeelte van de racefiets. 

Meten is weten

We voeren aan het begin van de training een ‘fit’-test uit om te kijken hoe het met je conditie is gesteld. Na drie maanden trainen nemen we ook een ‘eind’-test af zodat de sportieve vooruitgang goed kan worden gemeten. Als je wilt kunnen we ook een huidplooimeting (optioneel) uitvoeren om de vetmassa van je lichaam te berekenen.

spinnrz outdoor

We hebben een op jou afgestemde trainingsopbouw van een beginner tot een pro! Je leert alles over hoe je moet rijden in een groep, de perfecte zit en de techniek van het wielrennen.

spinnrz mtb

We trainen op een leuke afwisselende en verassende wijze. De SpinnrZ MTB trainingen zijn er zowel voor de beginner als de gevorderde rijder. De training is gericht op technisch rijden. 

Baan Clinic

Altijd al de kick van baanwielrennen willen ervaren? SpinnrZ verzorgt een complete baan clinic op wens of afgestemd op de groep in Sportpaleis Alkmaar. 

 

SpinnrZ Outdoor Wielrennen West-Friesland Enkhuizen

Sportademhaling

Veel sporters hebben in rust al een te hoge ademhaling. Hierdoor kunnen zij niet het maximale uit de sport halen. Wij nemen je mee in jouw ademhalingspatroon

Scroll naar boven
Scroll naar top