Spinnrz MTB TRAININGEN

Mountain Biken is heel veelzijdig, het is een mooie combinatie van kracht, uithoudingsvermogen, techniek, en coördinatie,  en dus perfect om op meerdere fronten fitter te worden.

 De training SpinnrZ MTB Trainingen bestaat vooral uit het leren van rem- en bocht- en stuurtechnieken. Het gaat erbij mountainbiken om om vooral te blijven bewegen en niet af te stappen. Door het leren van bijvoorbeeld het opspringen met de mountainbike, je gewicht op een juiste wijze te verplaatsen ook in de combinatie met de rem- en bochttechnieken ben jij straks een ervaren mountainbiker!

De MTB Trainingen bestaat uit lessen van anderhalf uur per keer  , we trainen op de zondagochtend, de training is één keer in de twee weken.

Doe je mee ?  geef je dan op in de SpinnrZ app of klik op deze link en kies voor het onderdeel MTB

      MTB TRAININGEN

Extra uitdaging

Onze MTB trainingen zijn het meest afwisselend. Elke keer zijn we weer opzoek naar nieuwe uitdagingen tijdens het mountainbiken. Zo mountainbiken we ook een spectaculaire NightRide op een avond.

Of wil je in stijl mee trainen? Dan kan dat met een SpinnrZ wielrentenue!

 

 

Spinnrz indoor

Spinnen op wattage. Deze nieuwe en unieke techniek zorgt ervoor dat jij optimaal kan trainen in groepsverband op je eigen niveau zonder dat je nog aan een knop hoeft te draaien. 

spinnrz outdoor

We hebben een op jou afgestemde trainingsopbouw van een beginner tot een pro! Je leert alles over hoe je moet rijden in een groep, de perfecte zit en de techniek van het wielrennen.

Baan Clinic

Altijd al de kick van baanwielrennen willen ervaren? SpinnrZ verzorgt een complete baan clinic op wens of afgestemd op de groep in Sportpaleis Alkmaar. 

 

SpinnrZ Outdoor Wielrennen West-Friesland Enkhuizen

Sportademhaling

Veel sporters hebben in rust al een te hoge ademhaling. Hierdoor kunnen zij niet het maximale uit de sport halen. Wij nemen je mee in jouw ademhalingspatroon

Scroll naar boven
Scroll naar top