Spinnrz MTB

Training MTB

Mountainbiken is de sport voor de waaghalzen. Het gaat erbij mountainbiken vooral om, om te leren loslaten. Niet remmen, maar fietsen. Wij leren je te kijken naar de omgeving en het lezen van de sporen. In plaats van dat je volgt leren wij je ook om je eigen spoor te maken. 

De training MTB bestaat vooral uit het leren van rem- en bochttechnieken. Het gaat erbij mountainbiken om om vooral te blijven bewegen en niet af te stappen. Door het leren van springen met de mountainbike in combinatie met de rem- en bochttechnieken ben jij straks een ervaren mountainbiker!

Extra uitdaging

Onze MTB trainingen zijn het meest afwisselend. Elke keer zijn we weer opzoek naar nieuwe uitdagingen tijdens het mountainbiken. Zo mountainbiken we elke twee weken een spectaculaire NightRide op de woensdagavond en gaan we één keer in de maand gezamenlijk een mountainbikerit maken op bijvoorbeeld de Veluwe, in Schoorl of Harderwijk. Heb je tips, laat het ons weten!

Of wil je in stijl mee trainen? Dan kan dat met een SpinnrZ wielrentenue!

Spinnrz indoor

Spinnen op wattage. Deze nieuwe en unieke techniek zorgt ervoor dat jij optimaal kan trainen in groepsverband op je eigen niveau zonder dat je nog aan een knop hoeft te draaien. 

spinnrz outdoor

We hebben een op jou afgestemde trainingsopbouw van een beginner tot een pro! Je leert alles over hoe je moet rijden in een groep, de perfecte zit en de techniek van het wielrennen.

Baan Clinic

Altijd al de kick van baanwielrennen willen ervaren? SpinnrZ verzorgt een complete baan clinic op wens of afgestemd op de groep in Sportpaleis Alkmaar. 

 

SpinnrZ Outdoor Wielrennen West-Friesland Enkhuizen

Sportademhaling

Veel sporters hebben in rust al een te hoge ademhaling. Hierdoor kunnen zij niet het maximale uit de sport halen. Wij nemen je mee in jouw ademhalingspatroon

Scroll naar top