Spinnrz Indoor spinning

FTP Spinning

We gaan samen voor sterk, fit en slank op de spinningfiets! Iedereen kent ongetwijfeld wel de huidige manier van spinnen: met elkaar in een grote ruimte op de lange rij, samen spinnen en iedereen gelijk draaiend aan een weerstand knop. Dit gaat bij SpinnrZ anders! In onze lessen sport je op je eigen niveau. Bij SpinnrZ gaan we trainen op basis van jouw wattage in relatie tot jouw hartslag. Het maakt dus niet uit of je jong of oud bent om mee te doen met de groep. Je traint op jouw eigen niveau binnen de groep. 

Voorbereiding FTP Spinning

Spinnen op wattage is een nieuwe vorm van spinnen en vraagt dan ook om een voorbereiding. Iedereen start met een FTP (Functional Threshold Power) test. Dit is een test om jouw maximale kracht (wattage) te meten. Deze test herhalen we elke 6 weken om zo de persoonlijke vooruitgang te meten. 

De training 

De training start altijd met een warming-up en duurt gemiddeld tussen 45 en 60 minuten. Er wordt aangeraden om voorafgaand aan de trainingen al een beetje conditie te hebben opgebouwd. Al is dit geen absolute must! Je bouwt uiteraard met de trainingen conditie op. En met behulp van de vooraf genomen wattage test is de training voor jou op maat gemaakt. 

De trainingen worden gegeven in groepsverband onder leiding van een sportinstructeur. De instructeur geeft aan wanneer je bijvoorbeeld een interval moet doen. Daarnaast wordt je gemotiveerd om het beste uit jezelf te halen met behulp van de opzwepende muziek en hele gave beelden op de grote schermen. We sluiten de training altijd af met een cooling down en rek- en strekoefeningen op de fiets. 

Voor meer informatie over de FTP Spinning zie ons blog. Of wil je in stijl mee trainen? Dan kan dat met een SpinnrZ wielrentenue!

Spinning aanbieding

SpinnrZ biedt een speciale actie aan voor indoor spinning. Bekijk de actie via de onderstaande knop.

spinnrz outdoor

We hebben een op jou afgestemde trainingsopbouw van een beginner tot een pro! Je leert alles over hoe je moet rijden in een groep, de perfecte zit en de techniek van het wielrennen.

spinnrz mtb

We trainen op een leuke afwisselende en verassende wijze. De SpinnrZ MTB trainingen zijn er zowel voor de beginner als de gevorderde rijder. De training is gericht op technisch rijden. 

Baan Clinic

Altijd al de kick van baanwielrennen willen ervaren? SpinnrZ verzorgt een complete baan clinic op wens of afgestemd op de groep in Sportpaleis Alkmaar. 

 

SpinnrZ Outdoor Wielrennen West-Friesland Enkhuizen

Sportademhaling

Veel sporters hebben in rust al een te hoge ademhaling. Hierdoor kunnen zij niet het maximale uit de sport halen. Wij nemen je mee in jouw ademhalingspatroon

Scroll naar boven
Scroll naar top