GO-FIT Lifestyle

Doe mee met het GO-FIT Life-Style Programma

De hele maand lang werken we samen met jou aan je gezondheid en weerstand, waardoor je je lekkerder in je vel gaat voelen, een betere conditie krijgt, overtollige vetreserves gaat verbranden en je immuunsysteem gaat versterken. Een waardevolle investering voor nu en voor de lange termijn.

Tijdens dit 4-weekse GO-FIT programma zullen we ons gaan focussen op verschillende onderdelen die met een gezonde leefstijl te maken hebben. Zo pakken we aspecten van een gezonde leefstijl stap voor stap aan, zodat je die straks gemakkelijk kunt integreren in jouw eigen leefstijl en je zo de meest fitte en gezonde versie van jezelf kunt worden.

De onderdelen waar we tijdens dit programma mee werken zijn; bewegen, sporten (spinning), voeding, intermittent fasting, ontspanning, ademhaling en koude training.

Je kunt kiezen voor een basis programma met voedingsadvies en training (spinning) en je kunt het indien gewenst aanvullen met Yoga en een Adem & Koude training.

Dagelijks kun jij dit programma volgen.

De pijlers van het GO-FIT programma

 1. Fat burn spinning
 2. Voeding
 3. Ademhaling
 4. Ontspanning
 5. Koude training
DSC_4469
DSC_4491

Wat je krijgt tijdens dit programma:

 • Een maand lang 2x per week spinning op dagen en tijden die jou uitkomen.
 • Een handleiding met voedingsadviezen voor de hele maand.
 • Informatie over voeding tijdens het GO-FIT programma.
 • Een FTP test om het wattage te bepalen tijdens het fietsen en om zo in je meest effectieve zone te trainen.
 • Meten en wegen voor en na het programma.

Voor het basis programma met voeding & beweging betaal je nu maar €149,00 voor de hele maand!

We starten eerst met een intake gesprek waar alles uitgelegd wordt over de voeding en het trainen, zodat je daarna meteen kunt starten met je ‘nieuwe’ leefstijl!

Je boekt in eerste instantie het basisprogramma en je kunt daarna aangeven wat je er eventueel nog extra bij wilt boeken.

Optioneel extra bij te boeken:

 • Een uitgebreide Yogales met meditatie tijdens deze maand (€17,50).
 • Een adem en koude training tijdens deze maand €65,00 incl. lunch (ipv €95,00).
 • Als je nog nooit gespind hebt of geen lid bent van SpinnrZ dan kun je  eventueel vóóraf aan het programma ter kennismaking 3 lessen volgen voor maar €22,50 ,  je leert dan de speciale spinning wattage fietsen goed kennen.

Fat Burn spinning

Drie keer per week train je op een persoonlijk afgestemde Fat-Burn work-out. Deze work-out duurt tussen 30 en 40 minuten. De trainingen zijn in de ochtend, middag of avond.

Je rijdt tijdens deze work-out een bepaald percentage van je FTP (wattage). We trainen een speciale combinatie van zowel cardio-en power-zone. De Fat-Burn spinning is een geheel andere work-out dan de “reguliere” spinning. Deze training is speciaal aangepast om je lichaam heel snel in de vetverbranding modus te krijgen en te houden. Deze training is geschikt voor ieder niveau, voor jong en oud en heel goed vol te houden.

Wanneer je besluit om met de GO-FIT training gaat beginnen nemen we een persoonlijke wattage test (FTP) bij je af. Je traint vervolgens in bepaalde zones van jouw persoonlijke FTP (wattage). Hierdoor ga je optimaal en efficiënt trainen. Door deze speciale manier van trainen kom je heel snel in de vetverbranding modus. We houden je persoonlijke vorderingen bij in ons systeem.

Voeding

Tijdens dit programma focussen we op voeding die het lichaam echt ‘voedt’ zodat de lichaamscellen en onze stofwisseling optimaal werken, we ontstekingen tegengaan, de darmen goed laten functioneren en we efficiënter energie kunnen vrijmaken uit de vetcellen en dus optimaler vet kunnen verbranden. Kwaliteit van voeding is belangrijk, maar uiteraard mag gezonde voeding ook vooral lekker zijn.

Tijdens deze vier weken GO-FIT training kun je eventueel ook gebruik maken van een aantal essentiële hoogwaardige kwaliteit voeding-supplementen (voor de actieve en sportieve leefstijl).

Ademhaling

Veel mensen zitten veel te hoog in de ademhaling. Dit noemen we ook wel een ‘stress ademhaling’. Er wordt dan niet efficiënt geademd.

Vooral met flinke inspanningen, zoals sporten, maar ook drukte met werk (dis-stress) zal je gaan merken dat de juiste ademhaling je heel veel voordelen gaat opleveren.

Als je iets meer aandacht voor je ademhaling zou nemen en je past ademhalingstechnieken toe dan kost inspanning veel minder energie en gebruik je meer kracht vanuit je hele lichaam. Door het op de juiste manier toepassen van je ademhaling breng je namelijk (meer) zuurstof naar je systeem.

Je gaat van een ‘luie’ bloedsomloop naar een ‘actieve’ bloedsomloop. Je zult echt versteld staan wat een juiste ademhaling voor jou kan betekenen!

Ontspanning

Het woord zegt het al; ‘ont-spanning’ is als het ware het tegenovergestelde van spanning. Spanning kun je ervaren op fysiek en mentaal niveau. Fysiek kun je het ervaren doordat spieren gespannen zijn en als het ware ‘vast’ zitten of er kan spanning voelbaar zijn als onrust, druk of blokkades. Fysieke spanning komt vaak voort uit een overbelasting van het mentale (angst, je druk maken, mentale overbelasting, veel gedachten hebben) of vastgezette emoties (emoties die niet worden geuit of verwerkt). Maar fysieke spanning kan ook komen door overbelasting van het lichaam (overmatig sporten of zwaar werk doen).

Door het lichaam bewust te ontspannen, kan de energie beter stromen, blokkades oplossen en spanning kan letterlijk en figuurlijk uit het lichaam zakken. Dit draagt bij aan een goede gezondheid en algeheel welbevinden, omdat stresshormonen omlaaggaan en je meer balans voelt in jezelf.

Een diepe ontspanning kun je bijvoorbeeld ervaren door een massage of door ademoefeningen, yoga-, en/of meditatie.

 

Scroll naar boven
Scroll naar top