Spinnrz Baan Clinic

De kick van baanwielrennen

Altijd al de kick van baanwielrennen willen ervaren? Zonder versnellingen of remmen fietsen over de houten baan? Op de 250 meter baan van Sportpaleis Alkmaar kun je deze unieke ervaring opdoen, een echte aanrader!. 

SpinnrZ organiseert

SpinnrZ organiseert met regelmaat baan clinics op de wielerbaan in Alkmaar. Zowel voor beginners als voor gevorderden.

Aan het begin van de clinic wordt het niveau van de groep ingeschat. Op basis van het niveau wordt de zwaarte van de baan clinic bepaald. Gedurende de clinic wordt de techniek van het baanwielrennen bijgebracht.

Inhoud baan clinic

SpinnrZ huurt de gehele wielerbaan voor onze groep af, je hoeft dus geen rekening te houden met andere baanrenners, wel zo fijn om alle geleerde technieken in alle (baan) rust in de praktijk te kunnen brengen!

SpinnrZ zorgt voor een ervaren baan instructeur die ons begeleidt. We rijden de snelste ronde, een tijdrit , een “koppel” Koers en we eindigen achter de derny!

De baanfietsen regelt SpinnrZ, je neemt alleen naast je eigen helm, kleding en wielerschoenen ook je eigen pedalen mee! Deze monteren wij op de baanfiets. Of wil je in stijl mee trainen? Dan kan dat met een SpinnrZ wielrentenue!

Wil je meer informatie over de baanclinics? Neem dan contact met ons op. 

Spinnrz indoor

Spinnen op wattage. Deze nieuwe en unieke techniek zorgt ervoor dat jij optimaal kan trainen in groepsverband op je eigen niveau zonder dat je nog aan een knop hoeft te draaien. 

spinnrz outdoor

We hebben een op jou afgestemde trainingsopbouw van een beginner tot een pro! Je leert alles over hoe je moet rijden in een groep, de perfecte zit en de techniek van het wielrennen.

spinnrz mtb

We trainen op een leuke afwisselende en verassende wijze. De SpinnrZ MTB trainingen zijn er zowel voor de beginner als de gevorderde rijder. De training is gericht op technisch rijden. 

SpinnrZ Outdoor Wielrennen West-Friesland Enkhuizen

Sportademhaling

Veel sporters hebben in rust al een te hoge ademhaling. Hierdoor kunnen zij niet het maximale uit de sport halen. Wij nemen je mee in jouw ademhalingspatroon

Scroll naar boven
Scroll naar top