Spinnrz Senioren Training

SpinnrZ is voor iedereen

In tijden van Corona is één ding erg belangrijk, het opbouwen van weerstand! Door regelmatig te bewegen door te wandelen, hard te lopen of te fietsen zorg je ervoor dat je je weerstand verbeterd. Hoe meer je bezig bent hoe leuker je het gaat vinden.

Op onze nieuwe spinninglocatie bieden we ook trainingen aan speciaal gericht op senioren. Het is een moderne locatie, op de nieuwste fietsen met de meest technische snufjes spinnen we  coronaproof het uur rond. 

Nu denk je wellicht technische snufjes? Dat wordt voor mij teveel. Nee, het wordt daarom juist makkelijker en nog veel leuker! Met behulp van de technische snufjes ( een app op de telefoon) trainen we samen maar toch op ons eigen niveau. 

Inhoud training 

De opbouw van de seniorentraining is anders dan de standaard trainingen. na een gedegen uitleg hoe de fietsen werken en hoe en waarom we trainen volgens het SpinnrZ principe gaan we trainen via een schema, iedere op z’n eigen niveau binnen de groep. 

Gedurende de lessen bouwen we samen naar een betere conditie en weerstand. Je zult merken dat je na een aantal keren al heel snel in een betere flow terecht komt, je conditie verbeterd! dus ook je weerstand.

Meten is weten

We voeren voor dat je gaat starten met de spinninglessen een ‘fit’-test uit. Om zo te kijken hoe fit je op dit moment bent. Na drie maanden trainen nemen we ook een ‘eind’-test af zodat we je vooruitgang kunnen meten. Dit is uiteraard niet verplicht.

Na elke training krijg je automatisch een bericht in je mailbox met de resultaten van de les. Zo kan je indien gewenst je persoonlijke voortgang ook per keer bijhouden. 

Doe je ook mee?

Ga je ook mee spinnen? Meld je dan nu aan! Of geef je op voor een kennismakingsgesprek

 Trainen met je eigen groep?

Heb je een eigen vrienden-/kennissengroep van minimaal 10 en maximaal 21 personen dan is het mogelijk om met deze groep op een eigen uur te spinnen.

 

 

Senioren aanbieding

SpinnrZ biedt een speciale actie aan voor senioren. Bekijk de actie via de onderstaande knop.

Spinnrz indoor

Spinnen op wattage. Deze nieuwe en unieke trainings techniek zorgt ervoor dat jij optimaal kan trainen in groepsverband op je eigen niveau zonder dat je doelloos aan de weerstand  knop hoeft te draaien. 

spinnrz mtb

We trainen op een leuke afwisselende en verrassende wijze. De SpinnrZ MTB trainingen zijn er zowel voor de beginner als de gevorderde rijder. De training is gericht op technisch rijden. 

Baan Clinic

Altijd al de kick van baanwielrennen willen ervaren? SpinnrZ verzorgt een complete baan clinic op wens of afgestemd op de groep in Sportpaleis Alkmaar. 

 

SpinnrZ Outdoor Wielrennen West-Friesland Enkhuizen

Sportademhaling

Veel sporters hebben vaak in rust een te hoge ademhaling. Hierdoor kunnen zij niet het maximale uit de sport halen. Wij nemen je mee in jouw ademhalingspatroon

Scroll naar boven
Scroll naar top