DE SPINNRZ MASSAGESTOEL

Massagestoelen bieden verschillende voordelen en kunnen een waardevolle aanvulling zijn op het bevorderen van ontspanning en welzijn. Hier zijn enkele potentiële voordelen van massagestoelen:

  1. Stressvermindering: Massagestoelen kunnen helpen bij het verminderen van stress en spanning in het lichaam. De masserende bewegingen stimuleren de afgifte van endorfines, wat kan leiden tot een ontspannen en rustig gevoel.
  2. Spierontspanning: De massagefuncties richten zich op verschillende spiergroepen en kunnen helpen bij het verminderen van spierspanning. Dit is vooral gunstig voor mensen met vastzittende spieren als gevolg van stress, slechte houding of overmatige lichamelijke inspanning.
  3. Verbeterde bloedsomloop: Massage stimuleert de bloedsomloop door de spieren te masseren en te ontspannen. Een betere bloedcirculatie kan helpen bij het transport van voedingsstoffen en zuurstof naar de spieren en organen, wat de algehele gezondheid kan bevorderen.
  4. Verlichting van rug- en nekpijn: Mensen met rug- en nekklachten kunnen baat hebben bij het regelmatig gebruik van een massagestoel. De masserende bewegingen kunnen helpen bij het verminderen van spanning en pijn in deze gebieden.
  5. Verbeterde flexibiliteit: Regelmatige massages kunnen de flexibiliteit van de spieren verbeteren. Door de spieren te ontspannen en te rekken, kan dit helpen bij het vergroten van de bewegingsvrijheid en het verminderen van stijfheid.
  6. Stimulatie van het zenuwstelsel: Massage kan het zenuwstelsel stimuleren, wat kan leiden tot een verbeterd gevoel van welzijn. Het kan ook helpen bij het verminderen van zenuwpijn of pijn veroorzaakt door bepaalde aandoeningen.
  7. Ontspanning van de geest: Naast fysieke voordelen kan massage ook bijdragen aan geestelijke ontspanning. Het kan stress en angst verminderen, waardoor een gevoel van kalmte en welzijn ontstaat.
  8. Betere slaapkwaliteit: Massage kan helpen bij het ontspannen van het lichaam en het bevorderen van een betere slaapkwaliteit. Mensen die regelmatig gebruikmaken van massagestoelen, melden soms een verbeterde slaap en een verminderde neiging tot slapeloosheid.

Kom kennismaken en geniet optimaal van deze buitengewone massagestoel!

DE KOSTEN

Massage programma 20 minuten €10,00

Massage programma 30 minuten €12,50

Bestel je massage kaart hier!

Je kunt gelijk je massagestoel hier reserveren  of in de SpinnrZ App

 

We hebben de nieuwste generatie massagestoel, uitgerust met 4 intelligente 3D massagerollers en luchtdruk massage.Deze massagestoel behoort hierdoor tot het model met het grootste massage bereik.

De stoel is uitgerust met een massage mechanisme met 4 rollers die gebruik maken van 3D-technologie.  De rollers bewegen op en neer, heen en weer en maken zijwaartse en duw bewegingen. Ze zijn bovendien in staat om de lengte en gewicht van jou te scannen en de massage op maat aan te bieden.

De massagestoel past zich automatisch aan je lengte en gewicht aan, zodat je kunt genieten van een top massage.

 De massagestoel is ideaal voor een op maat gemaakte massage.

Deze massagestoel maakt het mogelijk om diverse professionele massages aan te bieden.  Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een diepe nekmassage, Rug massage of een specifieke massagetechniek selecteren om de lichaamshouding te corrigeren.

 De massagestoel is uitgerust met een reflexologiefunctie.

Deze functie is perfect voor het stimuleren van de zenuwcentra op de voeten.

Reflexologie elimineert fysieke of mentale vermoeidheid sneller

De reflexologiemassage wordt uitgevoerd door 2 rollen per voet in combinatie met de airbags die erom heen zijn geplaatst.

We raden het gebruik van de reflexologiefunctie onder meer aan voor mensen met pijn in de benen of voor mensen die veel staan.

De massagestoel is voorzien van een verwarmingsmechanisme

Deze verwarming verhoogt de efficiëntie van de massage.  

De rug verwarmingsfunctie maakt gebruik van koolstofvezel als bron voor de infraroodstraling. Zodra de verwarmingsfunctie is geactiveerd, worden de luchtkussens in het lendengebied geleidelijk warm, waardoor de spieren kunnen ontspannen.


Deze massagestoel ga je onmiddellijk waarderen!

De massage-ervaring  is indrukwekkend. De manier waarop de massagestoel u weet te ontspannen is fantastisch. De 3D-technologie wordt gebruikt om bijvoorbeeld lage rug- of nekpijn te behandelen.

De Massagestoel heeft een “Zero Gravity”  ligpositie!

Deze houding brengt je in een staat van gewichtloosheid waarin je kunt genieten van volledige ontspanning!

Door deze “Zero Gravity” te activeren, worden de dijen en been op hetzelfde horizontale niveau als de schouders geplaatst. Het zwaartepunt van het  lichaam veranderd en de zwaartekracht wordt gelijkmatig over het lichaam verdeeld.

Dit is de ideale positie voor een massage.

Ingebouwd audio systeem completeerde massage

Je hebt de mogelijkheid om een smartphone te gebruiken om je favoriete muziek af te spelen. Verbind eenvoudig de massagestoel via bluetooth met je telefoon.

De massagestoel is uitgerust met een 2 luidsprekers die in de rugleuning zijn ingebouwd. Luister naar uw favoriete muziek tijdens een heerlijk ontspannende massage!

Heb je last van spierpijn? De massagestoel verlicht spierspanning

Botregeneratie, het verlichten van spierspanning en het elimineren van spierspanning hebben allemaal baat bij het strekken van de armen, rug en benen.

Dit gebeurt met behulp van de airbags in het schouder-, rug- en beengebied.

De massagestoel is ontworpen voor een breed scala aan gebruikers.

Het heeft 12 geautomatiseerde massageprogramma’s, die hoogwaardige massages bieden voor de verschillende behoeften die er zijn.

 

spinnrz outdoor

We hebben een op jou afgestemde trainingsopbouw van een beginner tot een pro! Je leert alles over hoe je moet rijden in een groep, de perfecte zit en de techniek van het wielrennen.

spinnrz mtb

We trainen op een leuke afwisselende en verassende wijze. De SpinnrZ MTB trainingen zijn er zowel voor de beginner als de gevorderde rijder. De training is gericht op technisch rijden. 

Baan Clinic

Altijd al de kick van baanwielrennen willen ervaren? SpinnrZ verzorgt een complete baan clinic op wens of afgestemd op de groep in Sportpaleis Alkmaar. 

 

SpinnrZ Outdoor Wielrennen West-Friesland Enkhuizen

Sportademhaling

Veel sporters hebben in rust al een te hoge ademhaling. Hierdoor kunnen zij niet het maximale uit de sport halen. Wij nemen je mee in jouw ademhalingspatroon

Scroll naar boven
Scroll naar top