Lesrooster

Kortingsbonnen Aanbiedingen en Acties

Het SpinnrZ najaar en winter seizoen komt er weer aan.

We hebben in de maanden augustus en september, voor zowel nieuwe als bestaande leden, een leuke aanbieding!

Wanneer je in deze maanden minimaal een halfjaar abonnement afsluit, en je betaald deze ook voor een halfjaar (Je bent voordeliger uit dan met een los maandabonnement) ontvang je een Kortingsbon!

Deze kortingsbon geeft je €50,00 korting wanneer je in 2023 of 2024 meedoet aan het 10 daagse SportVast programma (normaal €295,00)

Wanneer je in deze maanden minimaal een halfjaar abonnement afsluit, en je betaald per maand ontvang je een Kortingsbon!

Deze kortingsbon geeft je een korting van €25,00 op een ademhaling&koude training (normaal €95,00)  elke maand is er een adem&koude clinic

Wanneer je in de maanden augustus en september lid wordt van SpinnrZ ontvang je kortingsbon voor de SpinnrZ Massage stoel

Deze kortingsbon geeft je een korting van 100% voor een 30 minuten massage in de luxe SpinnrZ massagestoel

Wanneer je in de maanden augustus en september lid wordt van SpinnrZ heb je sowieso recht op een gratis proefles Small Group en/of Bootcamp 

Je kunt als SpinnrZ lid aan alle vormen van Indoor spinning meedoen, dus ook aan de nieuwste spinning de “Combi Spinning”

Ook de Outdoor trainingen (in de winter de MTB trainingen, gegeven door Dick) vallen onder jouw zelfde SpinnrZ abonnement, maak gewoon je keuze in het abonnement voor één, twee of drie keer per week sporten en je kunt vrij kiezen waar je aan wilt deelnemen.

  • FTP “live” spinning
  • Digitale “Fatburn” spinning
  • HIIT spinning
  • VO2Max Spinning
  • Combi “Live FatBurn/Pilates/CoreStability”
  • Combi “Live FatBurn/BootCamp/CoreStability”
  • De twee wekelijkse vrijdagavond klim spinning
  • De twee wekelijkse vrijdagavond Thema spinning
  • MTB Outdoor trainingen
  • De Outdoor Fiets trainingen

Uiteraard kun je ook gebruik maken van de SpinnrZ Fitness ruimte.

We starten gelijk met het opbouwen van de trainingen en gaan stap voor stap naar een hoger niveau!


Indoor spinning


IMG_2453

Sportvasten aanbieding

Wanneer je in de maanden september oktober of november komt SportVasten dan krijg je na je SportVasten programma één drie daagse minikuur cadeau!   Je geeft je lichaam na 3 maanden nog eens een extra Boost !

De tien daagse Sportvasten training zorgt ervoor dat je lichaam  de Switch maakt van suiker naar vetverbranding ! Je verliest gemiddeld tussen de 3 tot 8 kilo buikvet in deze tien dagen

Meer weten over SportVasten? Lees verder op onze pagina SportVasten

Senioren aanbieding

SpinnrZ Senioren Spinning.

De lessen zijn speciaal aangepast op de leeftijdsgroep en er is individuele coaching.

Spinning is een blessure ongevoelig sport, het fietsen en bewegen maakt dat de gewrichten weer soepeler gaan draaien.

We maken er een feestje van met alle muziek en clips uit die tijd op de grote schermen.

Wil je een keer kennismaken met deze superleuke senioren spinning ( het is écht leuk) of denk je “dit is wat voor mijn pa&ma ? neem ze mee naar SpinnrZ en geef ze een kennismaking les.

Daarna nog even aan de koffie en de “training” met elkaar doorspreken ( en wat er in de rest wat er in de wereld gebeurd)

Meer weten over spinning voor senioren? Lees meer op onze pagina.en


Senioren

SpinnrZ Spinning Indoor

SpinnrZ Outdoor

We hebben een op jou afgestemde trainingsopbouw van een beginner tot een pro! Je leert alles over hoe je moet rijden in een groep, de perfecte zit en de techniek van het wielrennen.

SpinnrZ  MTB

We trainen op een leuke afwisselende en verassende wijze. De SpinnrZ MTB trainingen zijn er zowel voor de beginner als de gevorderde rijder. De training is gericht op technisch rijden.

SpinnrZ Baan Clinic

Altijd al de kick van baanwielrennen willen ervaren? SpinnrZ verzorgt een complete baan clinic op wens of afgestemd op de groep in Sportpaleis Alkmaar.

SpinnrZ Outdoor Wielrennen West-Friesland Enkhuizen

SpinnrZ Sportademhaling

Veel sporters hebben in rust al een te hoge ademhaling. Hierdoor kunnen zij niet het maximale uit de sport halen. Wij nemen je mee in jouw ademhalingspatroon.

Scroll naar boven
Scroll naar top